Werken bij

Werken bij Strikolith

Strikolith is fabrikant en leverancier van gevel-, wand- en plafondafwerkingen. Wij zijn trots op onze producten en de mogelijkheden die ze bieden.

Wil je deel uitmaken van het Strikolith team, bekijk de onderstaande vacature(s).


Beschikbare vacatures:

Stage en/of Afstuderen?

Raamsdonksveer

in overleg

-

Strikolith is een dynamische organisatie, die constant in beweging is en waar gevoel voor humor niet ontbreekt. Al vanaf 1971 is Strikolith karakterbepalend in gevel-, wand- en plafondafwerkingen. Bij Strikolith worden initiatief en ondernemingsgezindheid als belangrijke waarden gezien. Werknemers van Strikolith kunnen rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden en een gezellige werksfeer.

SOLLICITEER NU

HR Stage

Eindhoven/thuis

HBO HR

Volg jij een HR opleiding (HBO) en zoek je een stageplaats om met dit mooie vak in de praktijk aan de slag te gaan? Lijkt het je leuk om mee te werken aan het harmoniseren van arbeidsvoorwaarden (zoals het opzetten van een geïntegreerd bedrijfsreglement)?

SOLLICITEER NU

(Junior) Trainer/demonstrateur Training Center

Raamsdonksveer en Eindhoven

40 uur

technisch onderlegd

Als (junior) trainer/demonstrateur is het jouw passie om jouw kennis en kunde over te brengen. Je geeft trainingen en demonstraties vanuit ons Trainingscentrum Strikolith in Raamsdonksveer (hoofdlocatie), of vanuit ons Trainingscentrum Eindhoven (Weber Beamix), dan wel op locatie bij de klant. Je werktijden kunnen heel divers zijn; soms start je in alle vroegte en soms geef je demo’s in de avonduren. Jouw doelgroep is breed: dat kunnen onze eigen medewerkers zijn, leerlingen van praktijkscholen, bouwkundig professionals van de Bouwmaterialenhandel of verkoopmedewerkers van de Doe-het-zelfmarkt.

SOLLICITEER NU

Top