Garantie voor Strikocem mortelsystemen

05 augustus 2019

Strikocem Garant; 10 jarige niet-aflopende garantie op Strikocem Mortelsystemen!

Strikolith biedt nu de mogelijkheid om, naast de Strikotherm geïsoleerde systemen, ook de ongeïsoleerde Strikocem systemen te voorzien van een 10-jarige, niet-aflopende garantie.

Om dit unieke garantieconcept mogelijk te maken zijn Strikocem mortels en systemen beproefd en kwalitatief goedgekeurd volgens normering NEN-EN 1015-21. Hiermee zijn de mortels van Strikocem de eerste cementgebonden mortels die onderbracht kunnen worden in een verzekerde garantie, een duidelijke bevestiging van de kwaliteit van de Strikocem Mortels dus!

Om de kwaliteit van Strikocem Garant naar het allerhoogste niveau te tillen, heeft Strikolith met een selectie- en beproevingsprocedure een aantal gecertificeerde stucadoorsbedrijven aan het concept gekoppeld. Deze bedrijven voldoen aan de Strikocem Garant Erkenningsregeling. De gecertificeerde stucadoorsbedrijven zijn onderaan deze pagina terug te vinden.

Alle voordelen op een rij:
  • 10 jaar niet-aflopende garantie;
  • inclusief arbeids- en steigerkosten;
  • procesbewaking door een onafhankelijk controlebureau;
  • ook bij faillissement van hoofdaannemer en/of applicateur.
Hoe werkt het?
Strikocem Garant start met een projectgebonden advies op maat. Het project moet worden uitgevoerd door een gecertificeerd Strikocem Garant bedrijf.
Alle partijen conformeren zich aan het projectgebonden advies, ondersteund door 3 inspecties van het onafhankelijk controlebureau, Gevelsupport BV. 

Kosten?
Net als bij geïsoleerde Strikotherm systemen zijn er bij de Strikocem systemen twee typen kosten: verzekeringskosten en inspectiekosten.
De verzekeringskosten bedragen 2,93% van de aanneemsom van het project. De minimale premie bedraagt € 600,- (ex. btw).
De inspectiekosten, minimaal 3 inspecties, zullen per project verschillen.
Heb je vragen of wil je graag zelf Erkent Strikocem Garant Applicateur worden? Neem dan contact op met uw Strikolith Rayonmanager.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gecertificeerde Strikocem Garant Applicateurs

Een Erkend Strikocem Garant Applicateur is beproefd en heeft voldaan aan de Strikocem Garant Erkenningsregeling. Een gecertificeerde Strikocem Applicateur is in het bezit van een Strikocem Garant certificaat, die is ondertekend door de Strikocem Garant Toezichthouder van het desbetreffende stucadoorsbedrijf.

Via deze link kom je bij de Erkend Strikocem Garant Applicateurs:


Top