Seifert

28 februari 2019

Seifert is de standaard op het gebied van constructieve mortels, denk hierbij aan voegmortels, dunbedmortels, doorstrijkmortels, lijmmortels of structuurkalei.
Voor architecten en aannemers, en in samenwerking met de steenfabrikanten, onderscheid Seifert zich door het enorme assortiment aan kleuren en de capaciteit om kleuren van stenen exact na te maken. Voor verwerkers onderscheid Seifert zich door een soepele verwerking en de unieke stofarme technologie; wel zo prettig!

Seifert staat naast je

Met Seifert heeft Strikolith de ideale partner op het gebied van constructieve mortels gevonden. Seifert is al 50 jaar actief op de belgische markt en is daar marktleider op het gebied van constructieve mortels. De hoogste tijd dus om deze gewaardeerde producten naar de Nederlandse markt te halen. De producten van Seifert onderscheiden door:
  • Unieke stofarme technologie zorgt voor een verhoogd werkcomfort
  • Verkrijgbaar in nagenoeg iedere kleur, zelfs op basis van baksteenkleur of code
  • Soepele kleurbemonstering, specifieke kleuren verkrijgbaar vanaf 100 kg
  • Uitstekende kwaliteit
  • Prettige verwerking
Maak kennis met de constructieve mortels van Seifert!

Het assortiment

190228 foto productgroepen Seifert.png

Seifert Dunbedmortel
Waterwerende dunbedmortel voor het dunmetselen van bakstenen met een voegdikte van 4 tot 8 mm. Unieke, storarme technologie zorgt voor prettige verwerkingseigenschappen. 

Seifert Voegmortel
Storarme voegmortel voor het voegen van bakstenen, gevelstenen, betonblokken of steenstrips met een voegdikte van 8 tot 12 mm. Verkrijgbaar in meer dan 100 kleuren.

Seifert Lijmmortel
Waterwerende lijmmortel voor het verlijmen van bakstenen met een voegdikte van 3 tot 6 mm. Geschikt voor zowel zuigende, slecht-zuigende stenen als betonelementen.

Seifert Doorstrijkmortel
Waterwerende doorstrijkmortel voor het metselen van bakstenen en betonblokken met een voegdikte van 8 tot 12 mm.Verkrijgbaar in 7 standaard kleuren.

Seitert Structuurkalei
Storarme, authentieke, ecologische kalei-afwerking. Kenmerkend aan de structuurkalei is de zandkorrelstructuur.


Alle Seifert constructieve mortels en ondersteunende producten zijn hier terug te vinden!


Neem voor meer informatie contact op met jouw rayonmanager!


Top