Ontdek nu Strikolith Kalkverwijderaar

28 juli 2016

Voor het verwijderen van kalkuitbloeiingen kunt u nu het nieuwe product Strikolith Kalkverwijderaar gebruiken. Dit product is een oplossing op basis van een natuurlijk zuur, die kalkuitbloeiing op sierpleisters en gevelverven oplost en verwijderd. Kalkverwijderaar is milieuvriendelijk en niet-toxisch.

Strikolith Kalkverwijderaar kan worden aangebracht op volledig gedroogde sierpleister en muurverven waarop “kalkuitbloeiing” zichtbaar is. Na opbrengen zal de kalkverwijderaar de uitbloeiing oplossen en aan het oppervlakte verwijderen.

Strikolith Kalkverwijderaar dient rijkelijk aangebracht te worden op het deel van de uitbloeiing. Kalkverwijderaar goed laten inwerken totdat de uitbloeiing is verwijderd. Bij hardnekkige uitbloeiing dient u deze handeling Meerdere malen te herhalen. Nadat de uitbloeiing is verwijderd het behandelde deel en onder- en omliggende delen rijkelijk naspoelen met schoon leidingwater.

Kijk hier voor meer informatie. Heeft u nog vragen, neem dan contact op met uw Strikolith Rayonmanager of ons Infocenter via het gratis telefoonnummer 0800 – 787 45 65.
Top