Maatregelen ivm Corona-virus

19 maart 2020

Het corona-virus zorgt voor een hoop onzekerheid.

Dit is wat je momenteel van ons kunt verwachten:

Reizen
Alle door Strikolith geplande zakenreizen naar het buitenland zijn geannuleerd en uitgesteld t/m 6 april 2020. Na 6 april wordt er, op basis van de nieuwe richtlijnen van het rivm, gekeken naar de vervolg mogelijkheden.

Strikolith staat (digitaal) naast je
De meeste van onze medewerkers hebben de mogelijkheid vanuit huis te werken en doen dat dus ook. Ons kantoor in Raamsdonksveer is beperkt geopend voor afdelingen gericht op logistieke processen om zo de orders te kunnen coördineren en verwerken.

Onze project- en rayonmanagers zijn bereikbaar. Zoveel als mogelijk doen zij hun afspraken op afstand, dus telefonisch of per videoconference. Heeft u begeleiding nodig op de bouw? dan willen wij u hierin begeleiden per video. Stem dit met je vaste contactpersoon af.
Wij nemen de richtlijnen van het RIVM zeer serieus.

Graag zo min mogelijk bezoek aan kantoor en/of magazijn
Al het bezoek aan ons kantoor in Raamsdonksveer wordt tot een minimum beperkt. Wij vragen alle bezoekers, zowel op kantoor als magazijn, een formulier in te vullen met vragen over het virus. Dit alles om onze medewerkers die op locatie aan het werk zijn, zo veel mogelijk te beschermen.

U kunt erop rekenen dat we er alles aan doen om onze samenwerking zo prettig en efficiënt mogelijk te houden. Onze collega’s staan voor u klaar. In deze tijd kan het echter gebeuren dat zaken iets anders gaan dan je van ons gewend bent. We hopen dat je hier begrip voor hebt.

Levertijden
Vooralsnog heeft het coronavirus geen invloed op de levertijden van onze materialen. Of op de daarbij behorende service zoals je die van ons gewend bent. Onze levertijden zijn ongewijzigd en onze transporteur zal, zo lang het kan en mag, op alle bouwplaatsen leveren.


Je mag van ons verwachten dat wij de situatie nauwlettend in de gaten houden en onze verantwoordelijkheid nemen daar waar dat van ons verwacht wordt en verder.

Wij vertrouwen erop dat deze beslissing zal bijdragen aan het indammen van het coronavirus voor het behouden van jouw gezondheid en de gezondheid van onze collega’s, familie en vrienden. Wij wensen jou en jouw collega’s sterkte en een goede gezondheid toe.

RIVM
Actuele informatie over het coronavirus (COVID-19) is te vinden op de website van het RIVM.

Top