Comfortabel Wonen

24 oktober 2017

Een aangenaam woonklimaat door toepassing van innovatieve producten

Een gevel kan op verschillende manieren worden gerenoveerd of opgewaardeerd. Strikolith heeft hiervoor een uitgebreid scala aan producten om elke wens werkelijkheid te laten worden.

Comfortabel Wonen hout.jpg

1. Gevelisolatie

Het belang van gevelisolatie wordt steeds meer mensen duidelijk. Isoleren vermindert niet alleen het energieverbruik (lagere stook- of koelingskosten), maar verhoogt ook het thermische comfort. Dat betekent dat er binnenshuis een aangenaam leefklimaat ontstaat. Relatief warmer in de winter, koeler in de zomer. De juiste binnentemperatuur gecombineerd met de juiste ventilatie voorkomt vervelende schimmel- en vochtproblemen. Daarmee wordt dus een gezondere werk- en leefomgeving gecreëerd. 
Ook kiest u met buitengevelisolatie voor de isolatiemethode met de hoogste energiebesparing. Het isoleren vanaf de buitenzijde van de gevels betekent dat u isolatiemateriaal laat plaatsen tegen de buitenmuren van uw woning. 

'U geeft uw woning als het ware een extra jas om' 

Uiterlijk telt!

Strikolith beschikt over een uitgebreid scala aan afwerkingsmogelijkheden. Van sierpleisters tot steenstrips, vrijwel geen afwerking is onmogelijk.

Afwerkingen-comfortabel-wonen2.jpg

Energie besparen

Een Strikotherm gevelisolatiesysteem is sneller terugverdiend dan u denkt. Uw woning wordt tenslotte meer waard én u bespaart fors op uw energierekening.

Rekenvoorbeeld
Een ongeïsoleerde woning verliest veel warmte, maar liefst 25% van deze warmte gaat verloren via de gevel. Met Strikotherm gevelisolatiesystemen bespaart u gemiddeld € 7,-- (10,5 m3 gas) per m2 gevelisolatie per jaar.
Vrijstaande woning (gemiddeld 166 m2 gevel): besparing van €1.162,-- per jaar op uw energierekening.
Twee-onder-één-kapwoning: 103 m2: besparing van €721,-- per jaar op uw energierekening.
Rijtjeshuis (hoekwoning): besparing van 108 m2: €756,-- per jaar op uw energierekening.
Rijtjeshuis (tussenwoning): besparing van 39 m2: €273,-- per jaar op uw energierekening.

Gemiddeld verdient u een Strikotherm gevelisolatiesysteem in 10-15 jaar tijd terug. Deze terugverdientijd is enkel gebaseerd op de besparing van uw energierekening en hierin is dus nog niet de waardevermeerdering van uw woning meegenomen.
Uw woning wordt namelijk al snel duizenden euro's, soms zelfs tienduizenden euro's meer waard met een Strikotherm gevelisolatiesysteem.
Daarbij komt de verhoging van uw wooncomfort, wat onbetaalbaar is. Tel uit uw winst!

Redenen om te kiezen voor een Strikotherm gevelisolatiesysteem:

  • Comfortabel woon- en leefklimaat
  • Isolatiemethode met het hoogst mogelijke rendement
  • Waardevermeerdering van uw woning
  • Geen schimmel- en vochtproblemen meer
  • Minimaal onderhoud door toepassing van innovatieve producten 

Tips: 

Download voor meer informatie en mogelijkheden onze Strikotherm gevelisolatiebrochure.

Kies voor een Strikotherm gevelisolatiesysteem van Strikolith! Interesse of vragen? Neem dan contact op met het Strikolith Infocenter via telefoonnummer 0800-7874565 of e-mail infocenter@strikolith.com.


2. Gevelrenovatie

Buitenstucwerk is dé trend! Mensen hebben lang genoeg tegen bakstenen aangekeken. De vraag groeit dan ook enorm. Met Strikocem beschikken wij over een uitgebreid assortiment aan minerale pleisters en hebben wij voor elke situatie en wens een geschikte oplossing.
Alle producten sluiten naadloos op elkaar aan en worden veelal gecombineerd toegepast. Zo ontstaat een totaaloplossing waarmee we duurzame kwaliteit kunnen garanderen. Het uitgebreide assortiment maakt het mogelijk dat ontwerpers en architecten fraaie esthetische gevels kunnen ontwerpen en dat stukadoors deze vakkundig en moeiteloos kunnen realiseren.

Voor zowel het opfrissen van een gestucte gevel als het renoveren van een baksteengevel heeft Strikolith de oplossing. Daarbij kunt u kiezen uit diverse fraaie afwerkingen. Bekijk hieronder enkele voorbeelden.

Strikocem-afwerkingen.jpg

Strikocem Garant

Strikolith heeft met Strikocem Garant het enige garantieconcept op ongeïsoleerde gevels in Nederland! Met dit concept kunnen Erkende Strikocem Garant Applicateurs uw woning onderbrengen in een zogenaamde 10-jarige verzekerde garantie. Met deze garantie wordt uw gevel dus 10 jaar verzekerd tegen diverse problemen die er kunnen optreden bij gestucte gevels. Strikocem is uniek met deze garantie, wat bewijst dat onze producten van uitstekende kwaliteit zijn! Kijk voor meer informatie over Strikocem Garant en de Erkende applicateurs op www.strikolith.com/strikocemgarant.

Redenen om te kiezen voor een Strikocem ongeïsoleerd gevelsysteem:

  • Uw woning is weer als nieuw
  • Kwalitatief hoogstaande producten; bevestigd door Strikocem Garant garantieconcept
  • Waardevermeerdering van uw woning
  • Minimaal onderhoud door toepassing van innovatieve producten 

Tip: 

  • Maak gebruik van de 6% BTW-regeling op renovatiewerkzaamheden aan woningen

Kies voor een Strikocem ongeïsoleerd gevelsysteem van Strikolith! Interesse of vragen? Neem dan contact op met het Strikolith Infocenter via telefoonnummer 0800-7874565 of email infocenter@strikolith.com.

Top