Duurzame gevel-, wand- en plafondafwerkingen | Strikolith

Pionier in gevel-, wand- en plafondafwerking

Als fabrikant en leverancier loopt Strikolith voorop in decoratieve én duurzame gevel-, wand- en plafondafwerkingen. Dankzij onze eigen productiefaciliteiten leveren wij snel en flexibel in een constante, hoge kwaliteit. Bovendien hebben wij een eigen monstermakerij voor oplossingen op maat. Wij zijn je sparringpartner en adviseur bij uiteenlopende nieuwbouw- en renovatieprojecten en helpen met het uitwerken van het eerste idee tot aan de daadwerkelijke realisatie. Ons doel? Samen nieuwe en bestaande gebouwen, mooier en duurzamer maken. Samen creëren we een nieuwe wereld. 


Samen bereik je meer

Omdat twee altijd meer weten dan één, delen wij onze kennis actief. Dat doen we online en offline, op locatie en in ons Strikolith Trainingscentrum. Door als partners te profiteren van elkaars kennis en ervaring verhogen we het eindresultaat en de efficiency van projecten. Bovendien helpt het ons bij het signaleren van kansen, behoeften en nieuwe mogelijkheden in het vakgebied.

Met op maat gesneden producten en diensten beantwoordt Strikolith aan de wensen en eisen van de wereld van morgen


Historie

Het verhaal van Strikolith begint vijfenveertig jaar geleden in het Brabantse Oosterhout waar grondlegger Jo van Strien met een mix van water, poeder, lijm en korrels én een omgebouwde deegmolen zijn eerste sierpleister produceert. ’s Nachts draait de machine, overdag wordt er gesmeerd.


Ambitie en daadkracht

Van Strien was ambitieus: met zijn complete assortiment en kennis van het vak wilde hij zowel producent als leverancier voor de professionele afbouwsector zijn. Hij ondersteunde de vakman met raad en daad. Onder de naam Strikolith groeit het familiebedrijf uit tot een pionier op het gebied van gevel-, wand- en plafondafwerkingen en in 2002 nam Jo’s zoon Stefan het bedrijf over. 

Samen creëren we een nieuwe wereld 
Betrokkenheid en een-op-een contact was, is en blijft onze kracht. Bovendien zijn wij altijd bezig met innoveren. We omarmen technologische ontwikkelingen en investeren continu in het ontdekken van nieuwe mogelijkheden en duurzame toepassingen.


Visie & Missie: De kracht van innovatie

De wereld verandert, wij veranderen en als het even kan willen wij op onze bescheiden wijze de wereld helpen veranderen. Dat doen we met innovatieve producten en systemen en deskundige begeleiding.


De wereld mooier en duurzamer maken

Terecht is er veel aandacht voor duurzaamheid en energievraagstukken. Wij nemen onze verantwoordelijkheid en onderscheiden ons door het leveren van duurzame afbouwoplossingen. In ons laboratorium ligt de focus op het ontwikkelen van afwerkingen, het toepassen van nieuwe technologieën in producten, verwerkbaarheid, duurzaamheid en verbruik.


Specialist in details

Gevelisolatie en -afwerking is precisiewerk. Het draait keer op keer om praktische oplossingen. Om details. Als de details niet kloppen, is de investering tevergeefs. Daarom streven wij naar perfectie. Het is onze ambitie om de beste producten en diensten te leveren. Wij helpen je van offerte tot realisatie en zijn tot het laatste detail gefocust.

Top