E-BOARD: Steenstrips
E-BOARD: Steenstrips

E-BOARD: Steenstrips

  • Duurzame vocht- en vorstbestendige verlijming zonder extra wapeningsnet
  • Kwaliteit en duurzaamheid van traditioneel metselwerk
  • Isolatie & gevelafwerking in één systeem
  • Waterdicht en dampopen systeem
E-BOARD: Steenstrips

Eigenschappen

In samenwerking met onze partner Vandersanden lanceren wij het E-Board systeem! E-Board® is een gecertificeerde totaaloplossing voor de renovatie, transformatie en nieuwbouw van gevels. Het duurzame en beproefde systeem bestaat uit een combinatie van EPS-HR200 isolatiepanelen, bevestigingsmaterialen en keramische steenstrippen. E-Board® biedt u een complete oplossing voor allerlei geveltechnische vraagstukken en uitdagingen. 

E-Board® is een gecertificeerd isolatiesysteem voor de renovatie, transformatie en nieuwbouw van gevels. Het bestaat uit een beproefd systeem van EPS-HR200 isolatiepanelen, bevestigingsmaterialen en keramische steenstrippen. Dit zorgt voor een complete oplossing voor vele geveltechnische vraagstukken.

NIEUW: Vandersanden ontving voor zijn E-Board® systeem ook het nieuwe BRL 1336 attest. De BRL 1336 geeft als eerste richtlijn de mogelijkheid om cementgebonden verlijming van o.a. keramische strippen op een EPS ondergrond te beoordelen. E-Board® was ook al een hele tijd voorzien van de gekende ATG-certificering. Beide attesten zijn onderaan de pagina te downloaden.

Toepassingen:
Nieuwbouw: E-Board® is een ideale oplossing voor nieuwbouw. De E-Board® isolatie kan rechtstreeks worden aangebracht op het binnenblad of het prefab-element. Hierdoor komt de spouw te vervallen, wordt de buitenmuur slanker en wint u aanmerkelijk aan vloeroppervlak.
Transformatie: In het kader van de circulaire economie worden veel industriële en andere gebouwen herbestemd als woningen, flexkantoren of bijvoorbeeld culturele centra. Vaak vraagt dat om een transformatie van de panden naar huidige (BENG-) energie-normen. Het E-Board® gevelisolatiesysteem kan hierbij een cruciale rol vervullen. E-Board® biedt veel mogelijkheden voor een nieuwe of juist traditionele uitstraling van een gebouw ongeacht de onderliggende constructie.
Renovatie: E-Board® is geschikt voor alle bestaande situaties. Ideaal: u isoleert oudere gebouwen, woningen en bouwwerken en geeft ze een nieuwe gevel zonder afbreuk te doen aan de bestaande architectuur en het straatbeeld.

Vandersanden biedt een breed aanbod aan sorteringen in keramische steenstrips. Bekijk alle sortingen via onderstaande brochure of via de digitale selector: https://www.vandersandengroup.nl/eboard/nl-nl/colors

Bekijk voor meer informatie over het systeem onderstaande brochure.


Downloads


Opbouw systeem

Advies nodig?

Onze klantenservice staat voor u klaar.

Bel 0162 - 51 47 50 of stuur een e-mailbericht via:

mail naar infocenter@strikolith.com
Top